Editor Web

Mini-vacanta de 1 Mai

Mini-vacanta de 1 Mai

Dupa cum prea bine stiti maine este 1 Mai, Ziua Muncii, si se intampla sa fie de asemenea si zi libera ceea ce ne ofera ocazia de a profita de 3 zile libere, mai bine spus de o mini-vacanta de 1 Mai. Dar … nu v-ati propus inca nimic pentru aceasta zi? Iata mai jos cateva idei pe care le puteti pune in aplicare in aceasta zi.

Dupa cum este deja traditional mare parte dintre noi se vor indrepta in aceste zile catre litoral unde, iubitorii de muzica electronica pot profita de o serie de festivaluri celebre ce au loc in partea de nord a statiunii Mamaia, ca in fiecare an de altfel. Se pare ca vor fi organizate o serie de petreceri pe plaja dar si concerte in diferite cluburi de pe litoral.

Ca in fiecare an, Vama Veche isi asteapta vizitatorii, promitandu-le acestora concerte live sustinute de trupe romanesti cat si diferite festivaluri de genul “Festivalului de Arta si Pescuit Fish Eye”. Daca totusi nu aveti chef de litoral, sau pur si simplu nu va incanta o vacanta pe litoral in aceasta perioada, puteti profita de o plimbare la munte. Valea Prahovei ofera vizitatorilor sai o serie de pensiuni ce pot oferi o atmosfera calda si linistita sau o serie de hoteluri unde puteti beneficia de relaxare la SPA sau la piscina.

Pentru cei pe care aceasta zi ii prinde in Bucuresti, capitala nu se lasa mai prejos si ofera celor interesati Targul de cadouri organizat pe bulevardul Kiseleff in perioada 30 aprilie – 2 mai, o serie de concerte organizate in zilele de 1, 2 si 3 mai cat si defilarea oferita de Asociatia Traditia Militara in diverse costume din anii 60-80, ce va avea loc in zilele de sambata 2 mai si duminica 3 mai. Deci, noi va uram distractie placuta, oricare ar fi alegerea voastra!